Retourneren

Annuleren

Als u uw bestelling wilt annuleren voordat deze is verzonden dan kan dit door ons een e-mail te sturen naar info@ascrentnoord.nl Is de bestelling al naar u onderweg of wordt deze gereed gemaakt voor verzending, dan is annuleren niet meer mogelijk en zult u de bestelling moeten retourneren.

Retourneren/Afkoelperiode

Is het bestelde product toch niet naar wens dan heeft u bij de ASC Rent Noord het recht om het geleverde product te retourneren. Het product wordt via ons transportbedrijf afgehaald en eventueel omgeruild.

Er gelden wel een paar voorwaarden:

  • De transportkosten om de bestelling retour te sturen zijn voor rekening van de klant.
  • U dient binnen 14 dagen na aankoop via e-mail aan ons kenbaar te maken dat u het product retour wilt sturen of omruilen. Retourverzoeken of ruilingen die u later dan 14 dagen na aankoop retour stuurt worden niet in behandeling genomen.
  • Het product mag niet gebruikt zijn en in de originele verpakking als retour worden aangeboden.
  • Indien u geld retour krijgt gebeurt dit binnen ongeveer een week nadat wij uw bestelling retour hebben ontvangen. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit het buitenland dienen tevens het IBAN en BIC nummer van hun eigen bank te vermelden.
 

Contactgegevens

© ASC Rent Noord