Aluminium Renovatie steigers

Renovatiesteiger FLEXIBEL | GEMAKKELIJK | UNIVERSIEEL

Deze aluminium renovatiesteiger is uitstekend geschikt voor werkzaamheden aan nieuwbouw en renovatie objecten, en dat is natuurlijk niet voor niets.

Door de samenstelling van het steigerraam, het beperkte aantal onderdelen dat voor opbouw nodig is en een maximaal toepasbare platformlengte van 4 meter kan in korte tijd een blok laagbouwwoningen in de steigers worden gezet.

De steiger is eenvoudig te voorzien van een regenkap met afdekzeilen. Door de constructie van een brede basis en verstelbare afstempeling tegen de gevel is een zeer stabiele steiger constructie gegarandeerd.

Om de stabiliteit op zachtere ondergronden te garanderen kan men verstelbare spindels met voetplaat gebruiken. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u de meest optimale  oplossing bieden voor uw werkzaamheden tegen zeer concurrende prijzen.

 

Voor een vrijblijvende afspraak kunt u contact opnemen met een van onze verhuurvestigingen.

 

Een renovatiesteiger is ook uitermate geschikt voor het creƫren van een doorwerkproject gedurende de wintermaanden.

Naast krimpfolie kunt u ook kiezen voor netten en regenkapsystemen.

 

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, of zelf via het online offerte formulier uw klimmaterialen zelf samenstellen, na het invullen van het formulier heeft u gelijk de offerte in uw mail box zitten!.

 

TEVENS HEBBEN WIJ GEREGELD  AANTREKKELIJKE AANBIEDINGEN!.

 

Contactgegevens

© ASC Rent Noord