Aluminium Gevelsteigers

Gevelsteiger BEREIKBAARHEID | SNELHEID | FLEXIBILITEIT . 

Het alom beproefde gevelsteiger concept van ASC Rent Noord BV is gebaseerd op gebruik in combinatie met de standaard steigermaterialen.

Dit om het concept simpel, degelijk en  financieel aantrekkelijk te houden.

De opbouwframes zijn gemaakt van een zeer hoge legering aluminium van 2.0 mm wanddikte.

De doorloopframes zijn voorzien van aankoppelstukken waarop de standaard Diagonaalschoren bevestigd kunnen worden.

Tevens de standaard horizontaal schoren en platforms van de ASC Rent Noord BV steigers worden gebruikt om de ASC Rent Noord BV Gevelsteiger compleet te maken.

Het unieke van het concept is dat de opbouwframes bovenhands opgebouwd worden waardoor er ten aller tijden een leuning aanwezig is bij het opbouwen.

Dit bevordert de veiligheid en heeft een predicaat gekregen van de Arbeidsinspectie.

Binnen mum van tijd is de Aluminium Gevelsteiger op te bouwen tot een vloerhoogte van 18 meter en een werkhoogte van ruim 20 meter.

De lengte is geheel naar  eigen wens aan te passen, daar er gebruik gemaakt kan worden van de standaard platforms van 1.90 – 2.50 – 3.05 – 4.00 meter. 

Werkopname

Op verzoek doen wij een werk opname met u, waarna wij u adviseren over de meest optimale huur oplossing voor uw werkzaamheden. Voor een vrijblijvende afspraak kunt u contact opnemen met ons.

 

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, of zelf via het online offerte formulier uw klimmaterialen zelf samenstellen, na het invullen van het formulier heeft u gelijk de offerte in uw mail box zitten!.

 

TEVENS HEBBEN WIJ GEREGELD  AANTREKKELIJKE AANBIEDINGEN!.

 

Contactgegevens

© ASC Rent Noord