Afscherming

Afscherming  FLEXIBEL | AFSCHERMING | DOORWERKEN

 

ASC Rent Noord kan uw project voorzien van verschillende afscherming methodes.

Met de afscherming van de steiger kan er bij slechte weercondities toch worden doorgewerkt aan uw project en/of wordt overlast van stof bij  asbestverwijdering of straalwerkzaamheden voorkomen.

 

 Wij bieden u de volgende afscherming methodes of systemen voor uw steiger:

 

* Net afscherming methodes (50% of 90% wind- en water reducerend).

* Afscherming steiger door krimpfolie (100% wind- en waterdicht).

* Afscherming steiger door gewapende folie (100% wind- en waterdicht).

* Tentkapsysteem voor steigers.

 

STEIGERNETTEN

 

Bij sommige werkzaamheden is het voor de veiligheid noodzakelijk om uw steiger af te schermen met netten. De afscherming van de steiger door netten voorkomt  vallende materialen.

Afscherming door 90% netten is zeer geschikt voor de bescherming van uw werkzaamheden tegen weersinvloeden als wind, regen en zon. 

 

ASC Rent Noord beschikt over netten die 50% wind- en water reducerend zijn of 90%.

 

KRIMPFOLIE

 

Afscherming van uw steiger door krimpfolie zorgt ervoor dat u kan doorwerken bij slechte weersomstandigheden. Door het sealen, de afscherming, van uw  steiger met krimpfolie ontstaat een wind- en waterdichte werkomgeving.  Krimpfolie is een sterke en makkelijke kunststof folie, die met een speciale brander strak  om de steiger kan krimpen. Met onze speciale techniek brengen wij de krimpfolie als een nauwsluitend pak om de steigerconstructie aan.

 

REGENKAPPEN

 

Afscherming van uw steiger door regenkappen houdt in dat uw  steiger wordt voorzien van een steigerkap. Deze uit aluminium  profiel en steigerbuis geconstrueerde overkapping sluit de bovenzijde en een gedeelte van de rugzijde van de steiger regendicht af.

 

Verschillende mogelijkheden zijn:

 

* Tentkapsysteem d.m.v. een zeil.

* Gewapende folie.

 

Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw project.

 

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, of op afspraak komen wij bij u ter plekke om het werk op te nemen.

 

TEVENS HEBBEN WIJ GEREGELD  AANTREKKELIJKE AANBIEDINGEN!.

 

Contactgegevens

© ASC Rent Noord